A felhasználói élmény fokozása, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékeden és webszervereken.Ezen adatok tárolásának módját a “Részletek megjelenítése” feliratra kattintva tudod módosítani. Amennyiben hozzájárulsz a sütik használatához, kattints a RENDBEN gombra. Részletesebb információt: Adatvédelmi tájékoztató

Rólunk

A webáruház üzemeltetõje:
Dronesys Kft. 2120 Dunakeszi, Lehár Ferenc utca 54/a
Telefon: 06-30-555-4043
E-mail: info@hobbycity.hu
Számlavezetõ bank: Unicredit Bank
Számlaszám: 10918001-00000082-87240003
Adószám: 25349670-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-176724
Ügyvezetõ igazgató: Daubner Csaba

Utunk 2006-ban kezdődött. Gyerekkori vágy vált valóra, amikor a modellezés idehaza is elérhetővé vált, ám az amerikai és az európai gyártók még magas árfekvésű termékeket forgalmaztak. A távolkeleti cégek ekkor kezdtek robbanásszerűen fejlődni és felismertük, hogy ezt a csodálatos hobbit sokkal szélesebb kör számára tennénk elérhetővé az olcsóbb ázsiai termékek által. Kezdetben komoly kutatómunkát igényelt megtalálni a megfelelő minőséget gyártó, megbízható és jövőképpel rendelkező kínai cégeket. De idővel kialakultak az üzlet kapcsolatok és az ázsai gyártók egyre magasabb szinvonalú, a piacvezető cégek termékeivel versenyképes modelleszközöket állítottak elő. Így egyre több férfi gyerekkori álma vált valóra és kezdte el a modellezést. 2010-ig rohamossan fejlődött az iparág, majd a válásg hatására a hobbitermékek kereslete némileg visszaesett, melyet végül 2013-ban a drónok megjelenése tört meg. Ezek az eszközök a modellezés technikai csúcsát jelentették és jelentik ma is, mely olyanok számára is lehetőséget adnak a modellek irányítására, aki korábban nem fogtak még távirányítót a kezükben.
2015 lett a változás éve. Ettől az évtől úgy gondoltuk, hogy egyéb hobbikat is felkarolunk és gyarapítjuk azon termékek körét, mely az emberek számára segíti a szabadidő aktív eltöltését és a feledhetetlen élmények gyűjtését.
Kívánjuk, hogy ügyfeleink mind termékeink, mind szolgáltatásaink által megtalálják megvalósult álmaikat és boldogan éljék meg a szabadidejüket.

Üdvözlettel:
hobbycity.hu