A felhasználói élmény fokozása, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékeden és webszervereken.Ezen adatok tárolásának módját a “Részletek megjelenítése” feliratra kattintva tudod módosítani. Amennyiben hozzájárulsz a sütik használatához, kattints a RENDBEN gombra. Részletesebb információt: Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN
Termékek Menü

DJI Mavic Mini alkatrészek

Rendezés:
Nézet:
A DJI Care Refresh egy olyan Casco szerviz szolgáltatás, amelyet a gép árán felül külön költségen vásárolhatsz meg és amit a géped aktiválásától számított 48 órán belül regisztrálnod kell a DJI oldalán:
https://support.dji.com/care/active

 
A 48 óra letelte után, még szintén van lehetőséged 1 éven belül Care-t regisztrálnod a termékedre, ebben az esetben azonban fel kell venned a kapcsolatot a DJI supporttal, akik az általad készített videó alapján engedélyezik a Care aktiválását.
A DJI Care Refresh az eszközöd aktiválásától 12 hónapig érvényes és 2 alkalommal - gépenként és alkalmanként eltérő összegben - a folyamat végén csereterméket biztosít a számodra. Minden egyes alkalommal amikor igénybe veszed ezt a szolgáltatást a javítás után egy új vagy újszerű eszközt kapsz kézhez akkor is, ha a gép sérülését te okoztad.
 
Minden Care Refresh kereteiben elvégzendő javítást először a DJI Support oldalon jelents be, telefonon, e-mai-ben, vagy live chaten, mely csak angolul érhető el!
 
FONTOS: Csak az eszköz régiójával megegyező Care Refresh kód aktiválható és a cserét az adott régió szervizközpontjában lehet végrehajtatni. Például egy kínai régiókóddal ellátott DJI termékhez NEM lehet EU régiós Care Refresh-t aktiválni!

10 db van raktáron
12.990 Ft
Előrendelhető
15.200 Ft
12 db van raktáron
4.990 Ft
11 db van raktáron
4.990 Ft
Tedd egyedivé DJI Mavic Mini drónodat!
239 db van raktáron
2.950 Ft
15 db van raktáron
3.700 Ft
Növeld meg a drónod hatótávolságát!
32 db van raktáron
4.200 Ft 3.990 Ft
Növeld meg a drónod hatótávolságát!
22 db van raktáron
4.200 Ft 3.990 Ft
Szállj fel bárhonnan sima felületről!
74 db van raktáron
4.500 Ft
Szállj fel bárhonnan sima felületről!
30 db van raktáron
9.950 Ft 5.000 Ft
Szállj fel bárhonnan sima felületről!
16 db van raktáron
6.500 Ft