A felhasználói élmény fokozása, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékeden és webszervereken.Ezen adatok tárolásának módját a “Részletek megjelenítése” feliratra kattintva tudod módosítani. Amennyiben hozzájárulsz a sütik használatához, kattints a RENDBEN gombra. Részletesebb információt: Adatvédelmi tájékoztató

hír

Lássuk az év eleji drón újdonságokat! CES 2021 beszámoló

2021. 01. 12. 13:10:49
Jelenleg is folyik a világ egyik legnagyobb műszaki cikk expója, a CES 2021, amelyen minden évben számos innovatív termék kerül bemutatásra.
A kiállítók között minden évben találkozhatunk a pilóta nélküli légijárművek iparának úttörőivel és néhány ígéretes kisebb gyártóval, akik
jó eséllyel kerülhetnek hamarosan "a nagyok" közé.

Az öt leggyakoribb kamera beállítási hiba, nem csak kezdő drónosoknak

2020. 12. 30. 19:16:22
A mai bejegyzésünkben leginkább az új pilótáknak szeretnénk segíteni már a rajtkőről átugrani a kezdő drónosok buktatóit. Végigmegyünk az 5 leggyakoribb kamera beállítási hibán és természetesen azon is, hogy hogyan tudjátok ezeket kiküszöbölni.

A világ első kompakt, stabilizált lézeres letapogatója, a DJI Zenmuse L1

2020. 12. 17. 20:24:59
​A Zenmuse L1 LiDAR, azaz lézeres letapogató rendszer egy hiánypótló és sokoldalú eszköz. A technológia önmagában nem újdonság, hiszen már fél évszázada létezik, viszont mégis nagy innovációról beszélünk. Ezelőtt nem létezett megfizethető árú, kifejezetten drónokhoz készült LiDAR rendszer.

Zenmuse P1 - A fotogrammetria új zászlóshajója

2020. 12. 17. 20:22:31
​Legutóbbi blogbejegyzésünkben megismerkedtünk a DJI 2021 elején megjelenő két új ipari felhasználókat célzó eszközének egyikével, a Zenmuse L1 LiDAR rendszerrel. A mai cikkben bemutatjuk mit érdemes tudni a vele egyidőben megjelenő Zenmuse P1 teljes képmezős fotogrammetriai kameráról.

A Mavic most méltó kihívóra lelt - Autel Robotics EVO II

2020. 11. 23. 13:57:45
Az amerikai illetőségű Autel Robotics nemrégiben mutatta be ígéretes összehajtható EVO II drón sorozatát. A gép első ránézésre úgy néz ki, mint egy láthatósági mellénybe bújtatott Mavic, de ennél sokkal többről van szó. 

DJI Matrice 300, a sokoldalúság új definíciója

2020. 11. 23. 13:55:59
Az M300 jelenti a legújabb mérföldkövet a DJI ipari drón fejlesztéseiben, hiszen ez az eddigi legnagyobb teljesítménnyel és repülési idővel rendelkező gépük, amely számos új funkcióval és hasznos kiegészítővel érkezik.d

DJI Mavic Air 2 - sok tudás kis méretbe sűrítve

2020. 11. 23. 13:53:44
Drónos munkáink során az ország minden szegletét bejárjuk, így rengeteg olyan látvány tárul elénk, amit szívesen megosztunk veletek, ezért szinte minden utunkra elkísér minket a munkadrónjaink mellett valamilyen fotós/filmes drón is. Felmerülhet a kérdés, hogy milyen gép jöhet szóba, ami egy hátizsákban is könnyedén elfér anélkül, hogy le kellene mondani a profi minőségű felvételekről és a teljesítményről. Míg korábban egy etalonnak számító DJI Phantom 4 szállítására akkor vállalkoztunk, ha valami konkrét feladat volt vele, addig manapság már az összehajtható drónokat mindig magával viheti az ember. Így a fél évvel ezelőtt újonnan megjelent DJI Mavic Air 2 ideális választás, ha egy kompakt, könnyű de mégis sokoldalú és biztonságos drónra vágyunk. A nyári használat tapasztalatait most meg is osztjuk Veletek.

DJI OM4 - Hogy lett belőled profi filmes?!

2020. 11. 23. 13:51:34
​Bár valójában a repülés és a drónos felvételek megszállottjai vagyunk, még nekünk is be kell látnunk, hogy vannak események és helyszínek, melyek igénylik a közelséget. A minőségre viszont idelent is odafigyelünk, ráadásul ez a minőség a DJI-nak köszönhetően megfizethető, hiszen az OM4 az eddigi egyik legkényelmesebb és legintelligensebb kézi képstabilizátor, amely jelentősen kibővíti okostelefonjaink képességeit. És ami még igazán nagy előnye, hogy a lelkes amatőr számára sem hatalmas kihívás egy profi hatású, élvezhető videóanyag elkészítése.

DJI Pocket 2 - a legkisebb kamera még nagyszerűbb lett

2020. 11. 23. 13:50:10
A DJI ma bejelentette a legújabb - slágergyanús karácsonyi - termékét a Pocket 2 kamerát. Az eredetileg 2018 végén megjelent Osmo Pocket az évtized talán leginnovatívabb eszköze volt. Előtte nem létezett olyan motoros gimbalra rögzített akciókamera, amely a dobozból kivéve azonnal stabil és tűéles képet nyújtott, és amit a felvételek elkészülte után zsebre vághattunk volna.

​Osmo Pocket - Tedd zsebre a világot!

2020. 11. 23. 13:48:08
A mai blogunkban a létező legkisebb három tengelyen stabilizált kamerát, a DJI Osmo Pocket-et mutatjuk be. Az eszközt nem túlzás zsebkamerának nevezni, hiszen valóban alig nagyobb egy szelet csokinál. Mérete  ellenére egy komoly, intelligens funkciókkal ellátott 4K felbontású stabilizált kamerarendszerről beszélünk.